Overgewicht burger MEDMIJ PGO

Grip op Overgewicht

Heb jij ernstig overgewicht en wil je afvallen op een goede manier? Die je ook vol kan houden? En ben je hiervoor onder behandeling? Dan kunnen jouw zorgverleners je begeleiden via Gezondheidsmeter PGO / Overgewicht. 

Samen bepaal je wat jouw actieplan is en welke doelen voor jou belangrijk zijn. Je geeft het zelf aan. In de loop van de weken noteer je je voortgang. 

Heb je toch vragen? Dan kan je die opzoeken in de kennisbank of via het eConsult of videoConsult stellen aan je behandelaars. 

Moeheid_klachten_Gezondheidsmeter_PGO

Zelfinzicht

Je geeft zelf aan wanneer je je goed voelt en wanneer niet. En wat zijn dat je acties? 

Je resultaten zie je steeds in beeld. 

Zo zie je of je goed aanvoelt hoe het met je gaat en kan je zelf op tijd bijsturen. 

Je bepaalt zelf hoe vaak je actief bent, soms zal elke dag nodig zijn, soms wat minder. Maar het programma is intensief en gaat uit van een actieve houding van jou!  

Moeheid_klachten_Gezondheidsmeter_PGO

Goede informatie

De eHealth module "Overgewicht" is onafhankelijk, gemaakt in samenwerking met de Overgewichtskliniek. Zij vinden het belangrijk dat jij zelf aan de slag gaat! 

Er is veel informatie, daarom hebben wij goede en betrouwbare informatie bij elkaar gezet van websites als thuisarts.nl, apotheek.nl. 

Starten met GezondheidsmeterPGO / Overgewicht

De eHealth modules Overgewicht is een service van jouw zorgverleners. Alleen zij kunnen jou aanmelden en zullen je dan ook actief online begeleiden. 

Wil je toch ervaring opdoen met GezondheidsmeterPGO? Dat kan! Kies één van onze andere modules:


OPEN DOSSIER

  • "De verschillende metingen die de patiënt invoert, gebruiken we nu voor het zorgproces, waarin zelfmanagement belangrijk is. Deze gegevens kunnen we mogelijk zelfs in de toekomst gebruiken als kwaliteitsindicator vanuit patiëntperspectief."
    - Pierre de Roy, directeur Overgewichtskliniek -
2019/11/25  
Top