Gezondheidsmeter_Zorgplan Zorgverlener

Gezondheidsmeter_ZORGPLAN

Online begeleiding en coaching

ZORGPLAN behandelmodule

 Waar heeft een persoon behoefte aan? Wie pakt wat op? Het ZORGPLAN ondersteunt het samenwerken tussen cliënt / patiënt, mantelzorger(s) en zorgverleners.

Naar aanmeldformulier 

Zorgplan

Wat is belangrijk voor iemand? Weer boodschappen kunnen doen? De hond uitlaten of weer aan het werk gaan? In het Zorgplan maak je een doel aan. Iedereen die bij dat doel betrokken is (óók de cliënt of mantelzorger) kan korte notes achterlaten. Zo informeer je elkaar optimaal.

 

Gezondheidsmeter_STOP_ROKEN


Gezondheidsmeter_zorgnetwerk

Organiseren van zorg

Het organiseren van de hulpvraag rondom een persoon is een uitdaging. Vaak zijn veel verschillende mensen betrokken. Zorgorganisaties hebben veel (wisselende) personeelsleden. Eén centrale plaats waar alle informatie rondom de actuele hulpvraag bij elkaar staat is praktisch. De online beschikbaarheid is ook prettig voor mantelzorgers, die niet altijd in de buurt wonen.


Combineer

Combineer de behandelmodule "ZORGPLAN” met de communicatie module “BEELDBELLEN” of behandelmodules zoals VOEDING of WONDZORG. Plug & Play, de combinaties zijn eindeloos.

Gezondheidsmeter_Plug_en_Play title="Gezondheidsmeter_Spirobank_Smart" width="300" />

Gezondheidsmeter_Promedico_HIX_MEDICOM_NEXUS_ZORGPLATFORM

Koppeling met EPD

Medicom, PromedicoASP, HiX, Zorgplatform en Nexus; met deze EPD’s zijn de koppelvlakken operationeel. Andere koppelvlakken zijn mogelijk. Zo heeft u direct toegang tot de behandelmodules, zelfmanagement modules of Medisch Dossier gegevens (na toestemming patiënt)


Multidisciplinaire samenwerking

De patiënt is het centrale punt. Via autorisaties per behandelmodule krijgen zorgverleners toegang. 

Zo werken de poh, huisarts en longarts samen in de behandelmodule COPD en de huisarts en de GGZ-psycholoog in de behandelmodule Depressie. 

Via deze route deelt de patiënt ook opgehaalde Medisch Dossier data. 

Communicatie tussen zorgverleners of tussen zorgverleners en cliënt/patiént/mantelzorger loopt via het veilige eConsult of videoconsult. 

Gezondheidsmeter_multidisciplinaire_samenwerking

Plug & Play 

Wat anderen zeggen

"Mijn ouders wonen 50 km verderop. Als mantelzorger laat ik een bericht achter in het weekend en dat wordt dan op maandag weer opgepakt door de thuiszorg.

Nicole (53)

 


Ook interessant?

2021/7/8  
Top