De beste zorg verleen je samen. Makkelijk vanuit één online overzicht.

Bij Curavista zijn we ervan overtuigd dat de beste zorg ontstaat door de patiënt te betrekken in zijn behandeling.

Daarom hebben wij Gezondheidsmeter PGO ontwikkeld: een online platform waar de patiënt in één volledig overzicht zijn gezondheidsgegevens veilig kan beheren en delen met de zorgverlener. Samen maak je passende keuzes in de behandelmethodes die aansluiten bij de voorkeuren en overtuigingen van de patiënt.

De voordelen van Gezondheidsmeter PGO.

Een helder inzicht in je gegevens, altijd en overal.

De beste zorg krijg je als jezelf ook aan de slag gaat. Beheer en deel je gegevens op het online platform, zodat jouw zorgverlener(s) deze gegevens kunnen gebruiken voor een juiste diagnose en advies. Zo kom je samen tot de beste behandelmethode.

Beter contact met elkaar.

Er blijft meer tijd over om echt te praten over de klachten die je ervaart. Het verloop van de klachten en mogelijke symptomen zijn immers al overzichtelijk opgeslagen in het systeem.

Een beter behandelplan in een vroeg stadium.

Veranderingen in je gezondheid worden beter zichtbaar en er kan in een vroeger stadium ingegrepen worden. Daardoor kan een beter behandelplan worden opgesteld.

Samen de alternatieven afwegen.

Door gebruik te maken van Gezondsheidsmeter PGO weeg je samen de alternatieven af. Je maakt samen keuzes in het beste behandelplan en bent daar dan ook samen verantwoordelijk voor.

Gezondheidsmeter PGO biedt zelfinzicht en handvatten. En waar nodig stuurt het behandelteam bij.
- K. Vos, huisarts

Vijf vragen over onze Gezondheidsmeter

Het is natuurlijk fijn dat we samen de zorg kunnen verbeteren door te werken vanuit de zorgverlener en de patiënt, maar we kunnen ons goed voorstellen dat Gezondheidsmeter PGO vragen oproept. Daarom hebben we alvast een paar vragen beantwoordt.

Een gebruikersvriendelijke app die medische gegevens bijhoudt

De mens staat centraal in de zorg. Daarom is Gezondheidsmeter PGO een gebruikersvriendelijke app, eenvoudig in gebruik. Medische gegevens bijhouden wordt zo niet alleen makkelijk, maar ook leuk. Samen pluk je daar de vruchten van, omdat jij en je zorgverlener(s) zo alle patiëntgegevens altijd up-to-date tot in detail in kunnen zien.

Eenvoudig en overzichtelijk gegevens delen via modules

Patiënten kunnen via een helder dashboard gegevens beheren en delen met de zorgverleners vanuit verschillende modules. Om duidelijke handvaten te bieden heeft Curavista 30 verschillende modules ontwikkeld die direct inzetbaar (Plug ’n Play) zijn.

Data is real-time en echt, zodat iedereen altijd op de hoogte is. De communicatie is veilig, ook naar andere zorgverleners toe. Zo kan je bijvoorbeeld een foto of uitslag toevoegen.

Voor patiënten die door hun zorgverlener(s) worden aangemeld is het systeem gratis.

Door je aan te sluiten bij Gezondheidsmeter PGO kan je starten met je eigen dossier en de gegevens met je zorgverlener(s) delen.

Wil je zonder je zorgverlener(s) meedoen? Dat kan ook. Sommige modules zijn gratis, andere koop je in de webshop.

Kies eerst een module en dan zie je het vanzelf.

Gezondheidsmeter PGO sluit aan op systemen die de zorgverleners gebruiken. Zij kunnen vanuit hun eigen EPD snel bij je gegevens komen. Als je toestemming geeft dat een zorgverlener kan meekijken, wordt dit automatisch geregeld als het systeem van de zorgverlener al is aangesloten. Wel zo makkelijk.

Een bewezen platform dat inhoudelijk klopt.

Gezondheidsmeter PGO wordt daadwerkelijk gebruikt door zorgverleners. De algoritmes die we in onze modules hebben verwerkt zijn opgesteld en uitgebreid geëvalueerd met werkgroepen.

Ultiem gebruiksgemak op alle media.

De Gezondheidsmeter app is gebouwd op onze visie: de patiënt staat centraal. We vinden gebruikersgemak daarom heel belangrijk. Zo is de app snel op je telefoon, maar synchroniseert het gegevens ook makkelijk real-time met je desktop of tablet.

Een bewezen platform, gecertificeerd door ZelfzorgOndersteund! in 2015, 2016, 2017.

Gezondheidsmeter PGO is een gecertificeerd zelfzorg platform. We loggen in met een 2-Factor Authenticatie via sms of met DigiD. Dat kost iets meer tijd maar is wel zo veilig. Via de APP kan je snel inloggen met een 5-cijfercode, net als bij de banken.

Ultiem gebruiksgemak door single sign on met EPD.

Voor zorgverleners is er een nog snellere route: een directe sign on vanuit het eigen EPD. Je logt in op het EPD, kiest de patiënt en klikt op Gezondheidsmeter PGO. Je komt direct op het dashboard van de patiënt uit. Niet meer apart inloggen of patiënt opzoeken. Operationeel voor Medicom, Promedico ASP (bijna), Porta Vita, Horizon. Gebruik je Hix of Epic? Dan is het afhankelijk van het ziekenhuis waar je werkt of deze contextuele single sign on operationeel is.

Wil je meer weten?

We helpen graag met het beantwoorden van technische vragen. Onze helpdesk kan geen medische vragen beantwoorden. Die moet je aan je zorgverleners stellen.

0162 52 09 64 (op werkdagen tussen 08.30-17.00uur)

info@gezondheidsmeter.nl

Markt 9
4931 BR
Geertruidenberg
Nederland