De beste zorg verleen je samen. Makkelijk vanuit één online overzicht.

Bij Curavista zijn we ervan overtuigd dat de beste zorg ontstaat door de patiënt te betrekken in zijn behandeling.

Daarom hebben wij Gezondheidsmeter PGO ontwikkeld: een online platform waar de patiënt in één volledig overzicht zijn gezondheidsgegevens veilig kan beheren en delen met de zorgverlener. Samen maak je passende keuzes in de behandelmethodes die aansluiten bij de voorkeuren en overtuigingen van de patiënt.

De voordelen van Gezondheidsmeter PGO.

Een helder inzicht in de gegevens van je patiënt, altijd en overal.

De beste zorg lever je als je inzicht hebt in de gezondheidsgegevens van je patiënt. De patiënt beheert en deelt de benodigde gegevens op het online platform, zodat jij (zorgverlener) deze gegevens kunt gebruiken voor een juiste diagnose en advies. Zo kom je samen tot de beste behandelmethode.

Beter contact met de patiënt.

Er blijft meer tijd over om echt te praten over de klachten die de patiënt ervaart. Het verloop van de klachten en mogelijke symptomen zijn immers al overzichtelijk opgeslagen in het systeem.

Een beter behandelplan in een vroeg stadium.

Veranderingen in de gezondheid van de patiënt worden beter zichtbaar en er kan in een vroeger stadium ingegrepen worden. Daardoor kan een beter behandelplan worden opgesteld en worden oplopende kosten vermeden..

Samen de alternatieven afwegen.

Door gebruik te maken van Gezondsheidsmeter PGO weeg je samen de alternatieven af over de gezondheid van een patiënt in plaats van dat deze verantwoordelijkheid alleen op de schouders van de zorgverlener rust. Je maakt samen keuzes in het beste behandelplan en bent daar dan oo k samen verantwoordelijk voor.

Gezondheidsmeter PGO biedt zelfinzicht en handvatten. En waar nodig stuurt het behandelteam bij.
- K. Vos, huisarts

Vijf vragen over onze Gezondheidsmeter

Het is natuurlijk fijn dat we samen de zorg kunnen verbeteren door te werken vanuit de zorgverlener en de patiënt, maar we kunnen ons goed voorstellen dat Gezondheidsmeter PGO vragen oproept. Daarom hebben we alvast een paar vragen beantwoordt.

Een gebruikersvriendelijke app die medische gegevens bijhoudt

De mens staat centraal in de zorg. Daarom is Gezondheidsmeter PGO een gebruikersvriendelijke app, eenvoudig in gebruik. Medische gegevens bijhouden wordt zo niet alleen makkelijk, maar ook leuk. Als zorgverlener pluk je daar de vruchten van, omdat je zo alle patiëntgegevens altijd up-to-date tot in detail in kunt zien.

Eenvoudig en overzichtelijk gegevens delen via modules

Patiënten kunnen via een helder dashboard gegevens beheren en delen met de zorgverleners vanuit verschillende modules. Om duidelijke handvaten te bieden heeft Curavista 30 verschillende modules ontwikkeld die direct inzetbaar (Plug ’n Play) zijn.

Ook kun je eigen modules inzetten op het platform. Curavista denkt graag mee en bouwt op maat gemaakte modules, zodat je je patiënt altijd gepaste zorg kunt bieden. We hebben al meer dan 30 maatwerk modules gebouwd zoals Fitbit, Spirosmart voor grote en kleine indicaties.

Real-time, kwantitatieve data die veilig gedeeld kan worden met andere zorgverleners

Data is real-time en echt, zodat je altijd op de hoogte bent. De communicatie is veilig, ook naar andere zorgverleners toe. Zo kan je bijvoorbeeld een foto of uitslag toevoegen, met de patiënt al dan niet in de cc.

Voor 249 euro een jaar lang toegang tot de gegevens van al je patiënten.

Door je aan te sluiten bij Gezondheidsmeter PGO krijg je een jaar lang toegang tot alle gegevens die je patiënten met je delen. Daarbij is gebruik van Gezondheidsmeter PGO voor patiënten die door jou aangemeld zijn gratis.

Eenvoudig zorgverleners toevoegen voor 75 euro per jaar.

Wil je naast de drie zorgverleners accounts die in de licentie zitten nog meer mensen toevoegen? Geen probleem! Een extra account kost 75 euro per jaar. Zo houd je je kosten laag en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Een eigen module ontwerpen en bouwen? Geen probleem!

Voor veel zorgverleners hebben we maatwerk modules gebouwd met eigen algoritmes. Samen ontwerpen we de architectuur, algoritmes en dashboard, zodat de module aansluit bij je wensen en die va je patiënt. Voor een maatwerk module betaal je 2.500 euro per jaar en 9,95 euro per jaar per deelnemende patiënt.

In twee klikken een geïntegreerd systeem.

Aansluiten bij Gezondheidsmeter PGO gaat eenvoudig en snel. En je kunt gewoon gebruik blijven maken van je eigen EPD. Zo kun je vanuit Medicom en binnenkort Promedico ASP inloggen in de Gezondheidsmeter omgeving en direct de patiëntgegevens inzien. Wel zo makkelijk.

Een bewezen platform dat inhoudelijk klopt.

Gezondheidsmeter PGO wordt daadwerkelijk gebruikt door patiënten. De algoritmes die we in onze modules hebben verwerkt zijn opgesteld en uitgebreid geëvalueerd met werkgroepen.

Ultiem gebruiksgemak op alle media.

De Gezondheidsmeter app is gebouwd op onze visie: de patiënt staat centraal. We vinden gebruikersgemak daarom heel belangrijk. Zo is de app snel op je telefoon, maar synchroniseert het gegevens ook makkelijk real-time met je desktop of tablet.

Een bewezen platform, gecertificeerd door ZelfzorgOndersteund! in 2015, 2016, 2017.

Gezondheidsmeter PGO is een gecertificeerd zelfzorg platform. We loggen in met een 2-Factor Authenticatie via sms of met DigiD. Dat kost iets meer tijd maar is wel zo veilig. Via de APP kan je snel inloggen met een 5-cijfercode, net als bij de banken.

Ultiem gebruiksgemak door single sign on met EPD.

Voor zorgverleners is er een nog snellere route: een directe sign on vanuit het eigen EPD. Je logt in op het EPD, kiest de patiënt en klikt op Gezondheidsmeter PGO. Je komt direct op het dashboard van de patiënt uit. Niet meer apart inloggen of patiënt opzoeken. Operationeel voor Medicom, Promedico ASP (bijna), Porta VIta, Horizon. Gebruik je Hix of Epic? Dan is het afhankelijk van het ziekenhuis waar je werkt of deze contextuele single sign on operationeel is.

Wil je meer weten of samen bouwen? Neem contact met ons op

We helpen graag met het beantwoorden van technische vragen of om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. We staan je graag te woord.

0162 52 09 64 (op werkdagen tussen 08.30-17.00uur)

info@gezondheidsmeter.nl

Markt 9
4931 BR
Geertruidenberg
Nederland